INTERNATIONAL FOOD

Pogasca comes from Hungary. It is sometimes served as an appetizer. Instead of bread. Hot Pogasca is also filled with sour cream and it is considered a particularly delicious specialty.
(Csongor Horwath).

An “empanada” is a stuffed pastry and it’s baked. The name comes from the verb “empanar” meaning to wrap. “Empanada” is made by folding a dough. The stuffing can consist of a variety of meats, vegetables, but my favourite is tuna!!
(Paula Sanchez)

Centro de preferencias de privacidad

Necesarias

Utilizamos cookies necesarias para el funcionamiento de la tienda online, como las que gestionan el contenido del carrito del usuario.

wordpress_test_cookie

Analítica

Utilizamos cookies de seguimiento de sesiones, de forma anónima, para poder mejorar nuestros servicios y contenidos de forma constante.

__hssc, __hssrc, __hstc, _hjid, _gat, _ga, _gid, _fbp
_gat, _ga, _gid
__hssc, __hssrc, __hstc, _hjid
_fbp

Publicidad

Cookies utilizadas por Google AdSense para experimentar con la distribución de publicidad entre los diferentes sitios web que utilizan sus servicios.

_gcl_au
_gcl_au